Múrgoles del meu cor.

Aquests dies de festa hem trobat múrgoles!!.
Hem provat als boscos de ribera, anàvem molt perduts  i amb molt poca experiència i crec que ha sigut un cop de sort fabulós. Sabíem que la zona era bona productora de múrgoles però mai no penses que trobis a la primera de canvi.
Doncs si, vam aparcar el cotxe i al primer prat que vam trepitjar de camí al riu, van aparèixer 10 o 12 exemplars ben grans, fantàstiques per fer-les farcides! Un cop arribats a prop del rierol van aparèixer les demés, maquíssimes, esperant-nos immòbils. Una trentena de morchelles enyorades des de feia un any!
Tres dies després vam tornar a inspeccionar més llocs per la mateixa zona sense cap èxit: una aquí, una altra tres kilòmetres més enllà... així que abans de tornar-hi cap a Barcelona, vam anar al bosquet del primer dia i vam collir 20 exemplars més.
Estic tan contenta i tinc tantes ganes de tornar-hi...













Flors
Herba fetgera - Anemone hepatica

Viola - Viola sylvestris

























































3 comentaris:

Carles Gutiérrez Burniol ha dit...

Molt bé Amalia, la meva més sincera enhorabona, per a mi, el bolet més difícil de trobar.Deus haver gaudit molt, les fotos molt encertades i es veuen molt sanes i ideals per farcir. Ara només em falta veure-les cuinades apunt per engolir !

Abraçades i moltes murgules !

POTOS ha dit...

bones fotos amiga . ENHORABONA.

Amalia ha dit...

Gràcies nois!
Carles, per lo menys les múrgoles, un cop has donat amb el bosc, són més fàcils de veure que els marçots. Aquest és el bolet més difícil per mi i aquesta temporada encara no ho hem intentat...
Abraçades pels dos.