Panellets i bolets...

Menys mal que aquest cap de setmana ha tingut tres dies, d´altre manera no hagués tingut temps de fer tantes coses. El dissabte van venir a dinar el meu germà amb la seva xicota i els meus nebots grans. Crema de carbassa amb trompetes, spaguettis amb rovellons i cabrales, truita de camagrocs, pastís de fruita i pastís sara; ens vam posar com el "quico"!! i després una partida de party&co i un intent de veure Coraline en 3D.

 

 El diumenge sortida boletaire de "germanor", trompetes i camagrcos a "tutiplé", uns quants carlets, uns apagallums i uns rovellons molt grans però amb una festa de cucs a l ´interior. Dinar al bosc, truita de patata amb trompetes i truita de patata amb rossinyols, en algun moment se´ns posarà cara de bolet. rematem el dia trobant un parell de salamandres molt maques.

 

I avui panellets de pinyons i taronja, he fet pasta per omplir un vaixell de panellets, algú en vol?

 

4 comentaris:

Catakrac Invisible ha dit...

veient el teu blog sempre salivejo...quina pinta la crema amb trompetes, què estan fregidetes?? jo vaig fer mandonguilles amb camagrocs i trompetes...delicious!! i els panellets que monos t'han quedat!! smuaks

Amalia ha dit...

Fregidetes amb sal i res més. ¿Mandonguilles amb salseta i trompetes? umms...les faré de seità.
smuakis!

POTOS ha dit...

Bona nit Amàlia , quines fotos mes maques . Quina colla més xula , enhorabona per la collita , i els panellets .
SALUT I PELAS

Amalia ha dit...

Gràcies Xavi! a veure si ens juntem una colla del foro i fem una bona boletada!!