Segón dia als prats màgics.

He passat tota la setmana pensant en tornar-hi als prats, ja no només pels bolets sinó també per relaxar la vista i gaudir del paisatge inmillorable, per cremar la setmana de feina i oblidar la marxa estressant del dia a dia de Barcelona. Els bolets hi eren, així tot va ser perfecte. Una pluja just enmig del dinar ens va espatllar la previsió de quedar-nos a passar el dia...una pluja fantàstica!

El protagonista del dia, el moixernó (calocybe gambosa). Un erol de deu exemplars va arrodonir la sortida. Mai els haviem agafat, un bolet desconegut per mi fins ara. I un cop cuinat, boníssim!El bolet de tinta (coprinus comatus) un dels meus bolets preferits sempre i quan, i és molt important, estigui cuinat com déu mana, sinó, perd tota la gràcia i pot arribar a ser desagradable.I per últim les carreretes (marasmius oreades) amb les que avui ens hem fet un dinar super! Spaguettis amb carreretes i salsa d´espàrrecs bladers.

 Flora

Búgula de bosc o piramidal (Ajuga)Fauna


2 comentaris:

Carles Gutiérrez Burniol ha dit...

Enhorabona Amalia, me n'alegro t'hagis estrenat amb el moixerons, per a mi, juntament amb els boletus, dels millors bolets per buscar i per menjar.
Les fotos dels cavalls són espectaculars, ho has sapigut ben trobar !

Amalia ha dit...

Carles! si!, primer cop que trobem/agafem moixernons, en David sempre fa unes troballes fantàstiques i la veritat és que ens van agradar molt, són molt gustosos.
Els cavalls estaven en ple coqueteig, cada cop hi han més poltres! :D