TOFU O TONYINA AMB VERDURETES I CAMAGROCS.
Aquest cap de setmana no hem sortit al bosc i he aprofitat per fer aquesta recepta en versió vegetariana però pels omnívirs podeu canviar el tofu per tonyina fresca que crec que també quedarà força bé.
Marinem el tofu o la tonyina fresca en salsa de soia, amb un all, oli, sal i farigola durant una hora.
Saltegem la pastanaga, els espàrrecs de marge i el porro, tot tallat en juliana no massa fina, salem.
Fregim els camagrocs amb un polsim de sal a una altra paella.
Cuinem el tofu o tonyina a la planxa, només volta i volta perquè no quedi sec.
Muntem el plat en aquest ordre, a sota el tofu o tonyina, a sobre les verduretes i per últim els camagrocs.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Buahhh això ho provo segur!!! en versió tonyina.Gràcies i petons
està super bo!!
Publica un comentari a l'entrada