Per exemple, els últims els vam fer amb unes patates en rodanxes fetes al forn amb sal i pebre, quan estaven quasi fetes, vam afegir per sobre els retxos llaminats amb un bon raig d´oli, cinc minuts i fora. A mi em van agradar força però el David diu que estan més bons tot sols fets molt poquet a la paella amb oli, sal´i prou.
nyam nyam, crec que de les dues maneres em venen de gust! Ahir vaig fer un tom per la serralada del litoral i no vaig trobar res, això si estava tot ple de cabres, ostres si haguessin estat rovellons em moro!!!
3 comentaris:
Uff quines fotos!! sembla que els olori...com els cuines els ous de reig?
Per exemple, els últims els vam fer amb unes patates en rodanxes fetes al forn amb sal i pebre, quan estaven quasi fetes, vam afegir per sobre els retxos llaminats amb un bon raig d´oli, cinc minuts i fora.
A mi em van agradar força però el David diu que estan més bons tot sols fets molt poquet a la paella amb oli, sal´i prou.
nyam nyam, crec que de les dues maneres em venen de gust! Ahir vaig fer un tom per la serralada del litoral i no vaig trobar res, això si estava tot ple de cabres, ostres si haguessin estat rovellons em moro!!!
Publica un comentari a l'entrada